2010-10-29 12:27:41• hírek • Czinzel László

Hatalmas buli a kincses városban

A november 17-ei eseményre gólyapárok jelentkezését várják, s a szerencsések értékes nyereményeket zsebelhetnek be.

Az ingyenes gálaest és az elsőévesek vetélkedője a Diákművelődési Ház (Studház) Európa termében 18 órakor kezdődik. Műsorvezető az Erdélyi Humorfesztivál-győztes Zsók Levente lesz, továbbá a meghívottak között szerepel a Szomszédnéni Produkciós Iroda is. A gólyapárok legkésőbb november 12-éig a KMDSZ székhelyén (Petőfi Sándor / Avram Iancu u. 21. szám, Kolozsvár) vagy a titkarsag@kmdsz.ro villámpostacímen jelentkezhetnek.

A gálaest-vetélkedőt egy november 15-ei selejtező próba előzi meg. A nyertes pár egyebek mellett ingyenes decemberi utazással a zsebében várhatja majd a bécsi karácsonyi vásárt.

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség 21. gólyabálja este Magna Cum Laude-, Intim Torna Illegál- és DJ Sterbinszky-koncertekkel folytatódik az Obsession klubban.

A frenetikus hangulatra garancia a Magna Cum Laude. A zenekar 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető fiatalokból. Egy hónapon át tartó huzamosabb próbaidőszakot követően a zenekar egy országos tehetségkutatón mérettette meg magát, melynek megnyerésével bizonyosságot nyert, hogy a produkció életképes. Azóta is zenélnek szerte Magyarországon, illetve a Kárpát-medencében, s eközben rendre dacolnak a zenei irányzatokkal. A zenekar egyebeken túl kapott már Fonogram Díjat az Év Poplemeze kategóriában, továbbá az együttes basszusgitáros szövegírója lett már az Év Szövegírója.

A Kistehén Tánczenekarból kivált zenészek alapította Intim Torna Illegál zenekar ugyan csak az év elején alakult, ennek elenére a legérdekesebb magyarországi együttesek között tartják számon.

Sterbinszky Károly (azaz, ahogyan mindannyian ismerjük: DJ Sterbinszky) már több mint két évtizede robbant be a zenei köztudatba. Miután "kis" tapasztalatot szerzett az édesapja Pioneer lemezlejátszóján, megkapta élete nagy lehetőségét és a budapesti moment diszkó rezidense lett, ahol funky, soul, rap és break műfajban dolgozott, mi több, innen meg sem állt a világhírnévig.

A rendezvény jegyei elővételben már megvásárolhatók, további információk a golyatabal.kmdsz.ro világhálós honlapon érhetők el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: